El Reial Madrid cau destrossat i diu adeu a la temporada

Soccer: Champions League - Real Madrid v Ajax
Oscar J. Barroso / AFP7 / Europapress

MADRID, 6 març (EUROPA PRESS) -

El Reial Madrid ha certificat la seva dimissió en la temporada 2018/19 en només set dies, en els quals ha perdut la Lliga i la Copa davant del FC Barcelona, i la Champions -l'escut protector d'anys enrere- aquest dimecres després de caure a casa (1-4) davant de l'Ajax d'Amsterdam en la seva quarta derrota consecutiva com a local.

El fracs s'estava anunciant des de feia dies. El Bara es va encarregar de comenar la setmana horrible per als blancs i l'Ajax amb prou feines ha necessitat 20 minuts per deixar el Madrid fora. Els holandesos han signat la seva nit més gloriosa al Santiago Bernabéu, liderats per un excellent Tadic, i han acabat per destapar les vergonyes d'un plantilla que est molt lluny de l'escut que representa.

La graderia ha demanat el cap de Florentino Pérez davant de la sorprenent eliminació. El carcter indmit d'aquest Reial Madrid, transformat a Europa en l'últim lustre, s'ha quedar en res aquest dimecres i ni tan sols el gol d'Asensio, ja amb 0-3 en el marcador, ha canviat el rostre de l'afició blanca. Els aficionats han anat cap a casa en la meitat de la segona part.

Asensio ha volgut aixecar l'nim, apellar a l'pica amb el seu gol (1-3) quan faltaven 20 minuts per al final, per una falta de Schne ha superat Courtois només dos minuts després. El partit estava decidit. Res ni ningú no ha pogut canviar el trist adeu d'un Reial Madrid que per primera vegada -en gairebé una dcada- no estar entre els vuit millors equips d'Europa.