El Real Madrid, campió de Lliga amb la derrota del Barça contra el Girona

Reial Madrid - Girona
AFP7/EUROPA PRESS

MADRID, 4 maig (EUROPA PRESS) -

El Real Madrid s'ha proclamat campió de LaLiga EA Sports aquest dissabte amb la derrota (4-2) del FC Barcelona contra el Girona i el seu triomf anterior contra el Cadis (3-0).

Guanya el títol de manera matemàtica i la plaça de Lliga de Campions per als de Míchel, a quatre jornades del final de la temporada.

El conjunt blanc havia fet els deures en el Santiago Bernabéu en el primer torn de la tarda, amb una gran segona part contra el Cadis que obligava al Barça a guanyar a Montilivi per ajornar la victòria dels de Carlo Ancelotti. L'equip de Xavi Hernández es va avançar dues vegades al Girona fins a un 1-2 al descans.

En el segon temps, l'equip blaugrana va tenir les ocasions per apropar la victòria però els de Míchel van signar una remuntada de 'Champions'. L'entrada de Portu en el minut 65 va deixar els tres punts a Girona, amb dos gols i una assistència, que van confirmar el seu bitllet a la màxima competició continental per primera vegada.

El Barça va fallar, va perdre de moment la segona plaça amb un altre 4-2 en contra dels de Míchel, i va cedir la defensa de la Lliga al Real Madrid en la jornada 34.

L'equip blanc certifica el seu títol 36 de Lliga, a l'espera del partit de dimecres contra el Bayern de Munic en partit de Champions.