El Rayo-Albacete es jugarà a porta tancada pels càntics contra Zozulia

El jugador de l'Albacete Roman Zozulya
LALIGAE - Archivo

MADRID, 27 des. (EUROPA PRESS) -

La segona part del Rayo Vallecano-Albacete de la 20a jornada de LaLiga SmartBank es jugar a porta tancada, el club de Vallecas haur de pagar una multa de 18.000 euros i es clausurar parcialment l'estadi durant dos partits pels cntics contra Román Zozulia.

Així ho ha acordat el Comit de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) arran de l'ajornament del partit, amb empat sense gols (0-0), del passat 15 de desembre abans de l'inici de la segona meitat per l'exhibició de pancartes i els cntics que va proferir un sector de l'afició local contra el jugador.

Competició ha decidit proposar un multa de 18.000 euros perqu considera que el Rayo "no va collaborar de manera efica" a l'hora de palliar aquestes conductes violentes, de la mateixa manera que no va identificar els autors dels crits ni va adoptar mesures contra ells, segons rebla la sentncia.

Per aquest motiu, el comit ha acordat tancar el sector de l'estadi de Vallecas, dona un termini de tres dies a LaLiga per remetre un informe i insta els clubs perqu proposin una data per jugar la segona part del partit.

L'afició del Rayo va frustrar el fitxatge del davanter ucrans el 2017 per la seva disconformitat amb la ideologia del jugador. És la primera vegada a Espanya que s'ha susps un partit per cntics que atempten contra un futbolista.