Actualitzat 29/9/2008 23:51:21 CET

Puyol afirma que els jugadors del FC Barcelona estan "al 100% en contra de la violència"

BARCELONA, 29 de setembre (EUROPA PRESS)

El primer capità de la plantilla del FC Barcelona, Carles Puyol, ha defensat els seus companys davant de les acusacions que van celebrar els gols amb els aficionats radicals del Barça, els Boixos Nois, i també que després del partit van anar a saludar-los, i ha deixat clar que els jugadors blaugrana "no saludaven l'afició que va tirar les bengales" i que estan "al 100 per cent en contra de la violència".

Pel que fa a ell, ha afegit: "Quan vaig passar, estava parlant per telèfon. Els meus companys no saludaven l'afició que va tirar les bengales. Aquesta gent no representa l'afició blaugrana, igual que el que va tirar l'ampolla a Unzué no representa els de l'Espanyol. Quan saludem no donem per bona l'actitud de quatre persones".

A més, el defensa ha manifestat el seu empipament amb el fet que la directiva del RCD Espanyol denunciï cinc jugadors del Barça per les suposades celebracions amb els 'Boixos'. "No l'entenc. Crec que està totalment fora de lloc. És una cosa que nosaltres no podem controlar", ha dit. "És un error, allà --a la zona afectada-- també teníem amics i familiars. Estem en contra de la violència i esperem que no torni a passar", ha comentat.

En defensa de la plantilla, ha dit que "quan jugues no t'adones" del que passa a les grades de l'estadi. "Me'n vaig assabentar quan es va aturar el partit. L'àrbitre sí que em va donar explicacions, i llavors el que fas és esperar. Estem saludant l'afició del Barcelona, no aquesta gent. Esperem que no torni a succeir mai més", ha reiterat.

Tot i això, ha volgut demanar disculpes a totes aquelles persones i famílies que haguessin pogut patir la mala educació dels radicals culers. "No he vist les repeticions de les celebracions. Però si hem ferit algú o algú s'ha sentit ferit, demanem disculpes. En cap moment ho estem celebrat amb els violents. A nosaltres ens agrada jugar a futbol i gaudir-ne", ha dit.