Publicat 11/8/2020 20:57:03 +02:00CET

El primer ministre portuguès espera que la fase final de la 'Champions' sigui un esdeveniment "segur"

   LISBOA, 11 ago. (dpa/EP) -

   El primer ministre portuguès, António Costa, espera que la fase final de la Champions League a Lisboa es desenvolupi de manera "segura" a partir d'aquest dimecres.

   La capital de Portugal acollirà el torneig des dels quarts de final d'ara endavant, a causa de la pandèmia de coronavirus. Costa ha dit aquest dimarts a agències de notícies internacionals que ser amfitrió de l'esdeveniment serà "un gran honor" per al seu país, i ha promès que les mesures imposades garantiran la seguretat i salut dels jugadors, els funcionaris i la població local.

   Tots els partits es juguen a porta tancada, i totes les plantilles realitzen test de Covid-19 amb freqüència de camí a la final del 23 d'agost en l'Estadio da Luz.

   Preguntat si estava trist pel fet que el seu compatriota Cristiano Ronaldo no jugui, ja que la Juventus va ser eliminada la setmana passada, Costa ha dit: "Crec que que el meu dolor és tan gran com el de qualsevol afeccionat al futbol".

   "Cristiano Ronaldo és el millor o almenys un dels millors futbolistes del món. No poder veure'l jugar és trist per tot aficionat al futbol", ha dit Costa.