Publicat 23/11/2019 17:38:30 +01:00CET

Piqué: "El Barça i la Copa Davis no són incompatibles"

Gerard Piqué.
Irina R. H. / AFP7 / Europa Press

MADRID, 23 nov. (EUROPA PRESS) -

El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué ha assegurat que estar concentrat en l'equip i portar l'organització de la Copa Davis "no" són activitats "incompatibles", i s'ha mostrat convençut que el dia que s'equivoqui rebrà moltes crítiques, tot i que és una cosa que no el preocupa perquè s'ha tornat "insensible".

"És part del circ. Crec que el que facis fora del terreny de joc és la teva vida privada. Tenia ganes d'organitzar la Copa Davis i m'ha sortit bé. El més important per a mi és jugar i sortir al terreny de joc a fer-ho tan bé com sigui possible perquè l'equip guanyi. Després, tindré les meves altres coses i espero que la gent ho accepti, o almenys ho respecti", ha assenyalat en declaracions a Movistar LaLiga.

En aquest sentit, el central blaugrana ha assegurat que les seves dues ocupacions no són "incompatibles". "Hi ha gent que pot pensar que no és el millor, però jo sé què és el millor, què em pot afectar i què no. Sé que puc fer les dues coses perquè no són incompatibles, ni molt menys", ha indicat.

D'altra banda, Piqué ha reconegut les dificultats que han tingut aquest dissabte a Butarque per guanyar (1-2). "Venir aquí sempre és complicat, i encara més amb les condicions d'avui: feia vent, el camp no estava gaire bé, feia sol... Sabíem que no teníem excusa i que havíem de venir aquí a guanyar perquè ho necessitàvem per mantenir-nos a dalt. Després de guanyar el Celta abans de l'aturada, guanyar aquí ens donava més moral per afrontar aquesta setmana en què tenim partits molt importants", ha subratllat.