Publicat 4/4/2019 10:33:25 +02:00CET

Pau Gasol: "Cada vegada és més difícil que torni al Barça"

Bsquet.- Pau Gasol torna al Bara com a ambaixador del club en Estats Unit
FCB

MADRID, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

El jugador catal dels Milwaukee Bucks Pau Gasol ha reconegut que "cada vegada és més difícil" que pugui tornar al FC Barcelona perqu vol seguir jugant en l'NBA, encara que tampoc no ha descartat l'opció de tornar "algun dia" a l'equip que el va veure néixer esportivament.

"S'ha comentat molt, i se n'ha parlat des que me'n vaig anar del Bara el 2001 i sempre he dit que seria bonic i em faria illusió, per va passant el temps i cada vegada és més difícil", ha indicat en declaracions a 'Generación NBA' de Movistar +.

En aquest sentit, el de Sant Boi de Llobregat ha explicat que vol continuar jungant en l'NBA. "Mai dic mai, per aquesta porta est cada vegada menys oberta", ha afegit Gasol, que est vivint la seva 18a temporada en la lliga nord-americana.

Gasol va debutar amb el FC Barcelona el 1999 i només dos anys després va abandonar el bsquet europeu per anar als Estats Units. El catal va arribar als Memphis Grizzlies, va passar per Los Angeles Lakers --on va aixecar dos anells- els Chicago Bulls, els Sant Antonio Spurs i els Milwaukee Bucks, on va arribar al mar.

Fa tan sols dues setmanes va ser nomenat ambaixador del FC Barcelona als Estats Units. Des de llavors exerceix d'assessor estratgic, ambaixador global i 'partner' al país nord-americ. "És un repte que afronto amb molta illusió", ha dit Gasol després de la seva elecció per al crrec.