Ona Carbonell, plata en la final de solo tècnic

Publicat 13/7/2019 15:46:32CET
La nadadora espanyola Ona Carbonell
RFEN - Archivo

MADRID, 13 jul. (EUROPA PRESS) -

La nedadora espanyola Ona Carbonell s'ha penjat la medalla de plata en la final de solo tècnic de natació artística dels Campionats del Món de natació, que s'estan disputant a Gwangju (Corea del Sud), després de repetir la posició de la preliminar, només per darrere de la russa Svetlana Kolesnichenko, que revalida títol.

Amb el seu excel·lent exercici inspirat en un discurs del líder sud-africà Nelson Mandela en els Premis Laureus i abillada amb un vestit de bany mapamundi, la catalana ha tornat a enlluernar els jutges, que li han atorgat una puntuació de 92.5002 -27.9000 en execució, 28.3000 en impressió artística i 36.3002 en elements-, millorant la puntuació de la preliminar -91.8259-.

És la seva tercera plata seguida en la modalitat després de l'aconseguida també a Kazan 2015, i la seva quarta medalla consecutiva després d'aconseguir el bronze a Barcelona 2013.

"Estic molt contenta. 21 medalles mundials, ni m'ho crec... Després d'un any d'intentar cuidar el meu cos i la meva ment, era un objectiu molt gran, tothom ha treballat molt. Les rivals creixen cada vegada més, hi ha uns Jocs d'aquí no res... Aquest any hem focalitzat molt en el duo i en equip, perquè són les rutines olímpiques. És un solo nou, no em crec haver aconseguit la plata mundial", ha explicat Carbonell després de la prova.