Publicat 26/03/2019 10:44

La nova Catalunya derrota una desafortunada Veneçuela en la festa de Montilivi (2-1)

FCF

BARCELONA, 26 març (EUROPA PRESS) -

La selecció de Catalunya ha guanyat aquest dilluns Veneuela (2-1) a l'estadi de Montilivi (Girona) en la seva reaparició, després de més de dos anys sense jugar, grcies als gols de Bojan Krkic i Javi Puado, en el final del partit, i a la fortuna de veure com els veneolans han estavellat tres pilotes a la fusta en la primera part, quan ha dominat el joc.

Catalunya ha assolit la seva primera victria en sis anys, ats que no guanyava des del 2013 quan va superar Cap Verd a Barcelona, en el seu retorn als terrenys de joc. Girona havia estat seu al desembre del 2016 de l'última trobada del combinat catal, que llavors va perdre en la tanda de penals davant de Tunísia.

L'absncia a última hora de Xavi Hernández ha impedit homenatjar el jugador de Terrassa, que era un dels atractius de la cita juntament amb un Gerard Piqué que sí ha jugat i que ha estat a punt de marcar, en enviar una falta directa al travesser. La fusta, no obstant aix, ha estat aliada de Catalunya perqu Veneuela ha estavellat tres pilotes als pals que ha defensats Edgar Badia, en la primera part.

Els 12.671 espectadors que prcticament han omplert Montilivi han pogut cantar tres gols després de l'equador del partit, amb una nodrida colnia veneolana a les graderies.

D'aquesta manera, la selecció de Catalunya s'ha emportat la victria davant dels veneolans en aquesta festa catalana del futbol.