Publicat 13/12/2019 11:42:07 +01:00CET

Neymar torna a demandar el Barça i li reclama 3,5 milions d'euros

Neymar en un escalfament amb el PSG.
Mehdi Taamallah / DPPI / AFP7 / Europapress

MADRID, 13 des. (EUROPA PRESS) -

El jugador del Paris Saint-Germain Neymar ha tornat a demandar el club blaugrana i li reclama 3,5 milions d'euros pel seu últim any de contracte amb l'entitat, segons informa el diari 'El Mundo' en la seva edició digital d'aquest dijous.

El jugador internacional brasiler acusa el Barça d'"absoluta mala fe" i d'aplicar "represàlies" contra ell per haver fitxat pel PSG, segons explica 'El Mundo'. Aquesta és la segona denúncia de Neymar des que va deixar la ciutat comtal.

La primera va arribar al gener del 2018, quan el jugador brasiler va reclamar la segona part d'una prima de renovació que, segons el seu contracte, li correspondria per la seva última campanya com a blaugrana. El Barça també li va reclamar una part dels seus ingressos derivats de la renovació i una multa per "danys i perjudicis" en fitxar pel PSG.

El judici, que es va celebrar al setembre d'aquest any en haver fracassat les negociacions, està vist per a sentència. Un judici que va arribar un mes després que tampoc no fructifiquessin les negociacions per a una possible retorn de Neymar a l'equip que dirigeix Ernesto Valverde.