Nani Roma abandona el Dakar després de l'accident de la tercera etapa

Nani Roma en el Dakar
DAKAR

MADRID, 9 gen. (EUROPA PRESS) -

El pilot Nani Roma (Mini) ha abandonat el Ral·li Dakar després del dur accident que va patir aquest dilluns durant la tercera etapa, quan el seu cotxe va caure en una rasa i va fer diverses voltes de campana a 500 metres de la línia de meta.

"Nani Roma no participarà en l'etapa 4 després de l'accident d'ahir. Ànim per a la recuperació, Nani!", ha anunciat la mateixa competició a través del seu compte a Twitter.

Després de l'incident de l'etapa d'aquest diumenge, el català, guanyador del 'raid' en motos el 2004 i en cotxes el 2014, estava remuntant posicions -va començar des de la dotzena posició i en el penúltim punt de cronometratge marcava el quart millor temps-. Malgrat el cop, Roma va poder reprendre la marxa i travessar la línia de meta en el setzè lloc, conservant la desena plaça de la classificació general.

Posteriorment, els metges de l'organització li van apreciar un lleu traumatisme cranial i seguint el protocol de la cursa el van evacuar en helicòpter a la Clínica Angloamericana de Lima per fer-li les proves oportunes. El seu copilot, Álex Haro, no va patir danys físics.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés