Messi meravella i acosta el Barça a la final de la Champions

UEFA Champions League - FC Barcelona vs Liverpool
Nick Potts/PA Wire/dpa

BARCELONA, 2 May. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha guanyat el Liverpool FC al Camp Nou (3-0) en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, un resultat que acosta i molt l'equip blaugrana a la final del Wanda Metropolitano a Madrid tret que els 'reds' facin un miracle a Anfield, perquè en el 'temple' blaugrana hi mana un Leo Messi que amb un doblet i golàs de falta directa ha salvat un partit estrany dels de Valverde.

El partit ha estat enrarit amb un Barça tancat enrere, sense perill amb una pilota que pràcticament regalava jugant en llarg, però quan més collava el Liverpool, amb 1-0 en el marcador, ha aparegut Messi. Ha despertat de la seva letàrgia prèvia per brillar i marcar per partida doble i acostar els seus companys a la copa tan desitjada que anhelen des de l'inici d'aquesta Champions.

En un partit d'anades i vingudes constants sense descans l'equip blaugrana no ha arribat a tenir el control, però ha deixat 'KO' el rival. S'han avançat en el marcador, és cert que no han patit amb prou feines durant la primera part, però en la segona han reculat massa. Suárez s'anava enfonsant i Messi s'ha reservat per sentenciar.

La sort del Barça és que, a més de Messi, Suárez i companyia a dalt, té a darrere dues assegurances; Gerard Piqué i Marc-André Ter Stegen. El porter alemany ha refusat dos bons xuts de James Milner i també un que era gol cantat de Mohamed Salah. Hi ha hagut dubtes en el 'temple' blaugrana en veure un Barça tan desdibuixat i perdut, amb un plantejament que començava a donar símptomes de fracàs. Però els canvis han canviat el signe del partit i de la semifinal.