Publicat 27/02/2021 18:36

Messi i Dembélé lluiten per redreçar el Barça

Ousmane Dembélé celebra el gol davant el Sevilla amb  Leo Messi
Joaquin Corchero / AFP7 / Europa Press

Els culers es posen segons de manera provisional després de guanyar al Pizjuán abans de les semis de Copa

MADRID, 27 febr. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha tornat a mirar amb esperana el títol de la Lliga després d'assaltar el Ramón Sánchez Pijzuán (0-2) grcies als gols d'Ousmane Dembélé, el més destacat aquest dissabte, en un duel de la jornada 25 que permet els blaugrana posar-se segons de manera provisional i pressionar l'Atltic abans de visitar el Vila-real aquest diumenge.

L'equip culer mata dos pardals amb una pedra. D'una banda, guanya un rival directe de la Lliga i de l'altra, avisa el Sevilla per al partit de tornada de Copa, que se celebra aquest dimecres al Camp Nou. A més, el Bara lluita per gunyar un lloc en la lluita pel títol. Dos triomfs que consoliden la idea de Ronald Koeman amb un protagonista indubtable: Ousmane Dembélé.

El francs ha fert un dels seus partits més brillants des que va arribar a Can Bara, no era una situació difícil pel banquet de lesions, per ha estat vital a la capital andalusa per posar contra les cordes el seu rival. La primera ocasió del partit ha estat un xut seu des de la frontal als 20 minuts. L'únic que es va atrevir a trencar línies i oblidar la rigidesa dels esquemes i el respecte inicial.

Nou minuts més tard, en una recuperació del Bara al centre del camp, Messi ha posat a les botes de Dembélé la possibilitat de definir un m a m davant Bono. El francs no ha fallat amb un un xut amb l'esquerra, suficient per correspondre els seus mrits. Els de Lopetegui han provat de despertar per no han reaccionat fins al segon acte.

El tcnic del Sevilla ha fet tres canvis al descans i ha guanyat possessió, per ha estat incapa de trobar el camí per fer mal al Bara. Escudero ha itngut la millor ocasió amb un cop de cap potent després d'una centrada de Suso. Abans, Dest l'ha tirat al pal amb violncia i Jordi Alba ha estat a punt de rematar un centre magnífic de De Jong.

Malgrat la millora local, el Bara ha seguit sent mereixedor del triomf i ha generat més oportunitats. Dembélé ha habilitat Messi en una jugada que l'argentí no ha pogut aprofitar. Sí ho ha fet a la recta final del xoc, quan només quedaven quatre minuts, i després de trobar suport en el jove Ilaix Moriba, un altre que ha estat el focus.

Abans ho ha tornat a provar un Sevilla sense el gas, ni el 'punch' que tant els caracteritza --que ha rebutjat la defensa poblada del Bara- i perqu el seu rendiment ofensiu ha estat mínim. En-Nesyri ha aconseguit marcar després d'ajudar-se amb la m en el control, com Lenglet, a qui també li han anullat un gol per fora de joc.

Sense més modificacions al marcador, i després del gol final de Messi, el Bara ha tancat una victria (0-2) sense dificultats per interessant contra un rival molt potent, en un moment decisiu de la temporada, i abans que la Copa resolgui el seu primer finalista dimecres vinent. Hi ha Lliga i el Bara vol lluitar-la.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés