FC Barcelona
Joaquin Corchero / AFP7 / Europa Press

L'argentí, enllaat amb Griezmann en el 0-4 al Granada

MADRID, 10 gen. (EUROPA PRESS) -

El Bara va golejar (0-4) el Granada aquest dissabte en la jornada 18 de LaLiga Santander que es va celebrar al Nuevo de Los Cármenes, en una altre bon partit dels de Ronald Koeman, que enllacen victries amb la ressurrecció de Leo Messi, autor de dos gols com Griezmann.

Messi ja és pichichi en solitari amb 11 punts i somriu com feia abans d'aquest estiu. El seu desig frustrat d'anar-se'n del club blaugrana i una agra disputa amb l'antiga junta directiva van causar que s'apagués. L'elecció de Koeman no li va desagradar, tampoc la sortida de Bartomeu, i la bona connexió gradual amb un equip nou sembla que promet.

El quadre culer acumula sis victries i dos empats en els últims vuit partits i ara té el líder, l'Atltic de Madrid, a quatre punts, tot i que han jugat tres partits més. El Bara continua lluny, per no tant com fa una mes. A més, les sensacions són unes altres, i aix que aquesta vegada Pedri no va aparixer tant com és habitual. L'altra gran notícia per a Koeman va ser la resurrecció de Griezmann.

El francs va obrir la llauna als 12 minuts, en una jugada afortunada perqu la pilota li va arribar per un mal control de Soldado, cosa que va invalidar el fora de joc de l'equip visitant. El Bara no va comenar arrollador i el Granada semblava que seria un contrincant difícil de batre, amb una bona opció a la porteria quan només havies passat dos minuts, per aquest 0-1 va fer molt. Al Granada el va obligar a posar-se les piles i al Bara li va donar calma.

No es va tornar boig l'equip de Diego Martínez, per ja sabia que s'hauria d'arriscar per poder marcar. Per aquest motiu Ter Stegen va buscar sempre un servei rpid i el Bara en general va mirar de sortir a la contra. Griezmann va tornar a marcar el 0-2.

El 'petit príncep' va tenir la pilota entre els peus amb pacincia fins que li va passar a Messi, i el capit va xutar a l'esquadra. L'argentí, que venia de fer-li dos gols a l'Athletic, va repetir doblet en una falta directa poc després, cosa que se li resistia últimament. Al Granada se li va fer de nit molt rpid i va comenar a pensar en els següents partits amb els canvis.

L'alternativa andalusa per a Luis Milla i Suárez podia haver portar sorpreses, per el Bara també va donar passos endavant en la fiabilitat defensiva. Malgrat les baixes a la zona, amb l'entrada a última hora d'Umtiti per Araujo, els catalans van regalar menys i es va notar. També va pensar Koeman donar un descans a Messi, per després que marqués el 0-4.

El tcnic culé va donar minuts a Braithwaite, Pjanic, Trincao i Riqui Puig per continuar sumant protagonistes a un Bara nou per que necessita rotació. El dans va forar la vermella de Vallejo, per no van arribar més gols en la segona derrota del Granada a Los Cármenes, on de fet va perdre el Bara la temporada passada.