Marc Gasol s'acosta al 'triple-doble'

Marc Gasol
MEMPHIS GRIZZLIES

MADRID, 6 nov. (EUROPA PRESS) -

El pivot espanyol Marc Gasol s'ha acostat al 'triple-doble' (15 punts, 10 rebots, 7 assistències) que no ha evitat la derrota dels Memphis Grizzlies, en una mala nit per als espanyols.

A l'Staples Center de Los Angeles, els Grizzlies han fregat una gran remuntada, però han acabat sucumbint davant els joves Lakers (107-102), un equip molt més competitiu que el de la passada temporada gràcies als seus nous valors.

Amb els punts de Brook Lopez (21) i Brandon Ingram (20), l'equip californià ha arribat a dominar per 22 punts en el tercer quart, però entre Gasol, Tyreke Evans (26) i Mike Conley (23) han llimat el desavantatge i han ficat els Memphis en el partit.

Així, els Grizzlies només perdien per tres punts a falta d'un minut, però no han pogut arrodonir la feina i Kentavious Caldwell-Pope ha rematat la victòria local amb un llançament de mitja distància i ha equilibrat el balanç dels Lakers (5-5), amb una victòria menys que els Grizzlies (6-4) en la Conferència Oest.

Un idèntic balanç al dels Memphis el tenen els San Antonio Spurs després d'encadenar la seva segona victòria consecutiva davant els Phoenix Suns (112-95) amb 7 punts, 9 rebots, 3 assistències i 3 taps de Pau Gasol. Un partit còmode per a l'equip texà amb LaMarcus Aldridge (21) com a màxim anotador, mentre que TJ Warren (17) ha estat el millor visitant.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés