El Madrid també perd amb Zidane

Soccer: La Liga - Valencia V Real Madrid
Maria Jose Segovia / AFP7 / Europapress

MADRID, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

El Reial Madrid va perdre per primera vegada des del retorn de Zinédine Zidane a Valncia (2-1) grcies als gols de Gonzalo Guedes i Ezequiel Garay, que han enfonsat el campió d'Europa, que s'ha anat arronsant i no ha pogut ni fer pessigolles als valencianistes.

Al Madrid li ha faltat rauxa i motivació. La primera qualitat s'ha fos per culpa del seu rival, la segona la va perdre fa dues setmanes després de l'eliminació de la Copa d'Europa i el ritme de la Lliga. La derrota confirma que no hi ha herois que valguin aquesta campanya en un projecte més que consumit i esgotat.

L'equip de Zidane va defensar el seu ideari de pilotes penjades a l'rea, molts centres sense rematador i poca claredat d'idees als metres finals. Aix sí, més domini i per sobre del nivell d'aquesta temporada. El Madrid no va estar malament, per tampoc no va estar bé. El Valncia, per la seva banda, va esperar els moviments del seu adversari i tampoc no va estar especialment plcid al comenament.

De fet, el seu primer xut entre els tres pals va ser l'1-0, obra de Guedes després de l'assistncia de Gay. El xut del portugus va ser sensacional, fregant el pal i inassolible als guants de Keylor Navas. El gol valencianista va esperonar l'equip de Marcelino, que va protagonitzar cinc minuts d'infart amb tres oportunitats claríssimes.

Gameiro va desaprofitar el segon amb un cop de cap i Kondogbia va enviar fora un refús al balcó de l'rea. Dues accions que van fer despertar el Madrid després del descans. Aix sí, després de donar vida al Valncia amb més i més espais en defensa.

El premi de l'equip valenci va arribar a set minuts del final i després que els blancs -per molt que avancessin el seu esquema- deixessin passar els minuts sense generar oportunitats. Garay va guanyar la posició a Casemiro i va marcar de cap després de la passada de Parejo de córner.

El gol dels blancs no va canviar res, el Madrid dona via lliure a l'Atltic de Madrid per quedar-se la segona plaa i el Valncia -cinqu classificat- allarga a 17 els partits consecutius invicte aquesta temporada.