El entrenador del Real Madrid, Santiago Solari
LALIGA

Els blancs agafen força en posar-se líders amb una golejada

MADRID, 8 nov. (EUROPA PRESS) -

El Real Madrid de Santiago Solari va allargar la seva bona ratxa per tercer partit consecutiu després de golejar el Viktoria Plzen (0-5) en la quarta jornada de la fase de grups de la 'Champions', gràcies a una sensacional primera meitat -liderada per Karim Benzema- i s'apropa als vuitens de final de la màxima competició continental.

Amb Solari sí que hi ha paradís. El tècnic argentí, "provisional" fa una setmana, està reforçant la seva posició a la banqueta més exigent del món del futbol. De moment, tres partits i tres victòries. Totes elles amb la porteria a zero, recuperant sensacions, confiança de cara al gol i amb la fresca aportació de jugadors inèdits amb Lopetegui.

La pel·lícula segueix sent feliç des de l'arribada de Solari. Primer va ser el Melilla (0-4) en Copa, després li va tocar al Valladolid (2-0) en Lliga i aquest dimecres va ser el Viktoria Plzen qui va pagar una alta factura després de dos minuts de desconnexió, sobretot després del bon començament dels txecs, que a punt van estar de comprometre al Reial Madrid amb una rematada al travesser.

Havel va copejar a pocs metres de la porteria de Courtois, titular per primera vegada a la 'Champions', i Nacho va desviar el tret abans que toqués el travesser. Amb l'esglai al cos, el vigent campió d'Europa va anar guanyant metres, cercant l'esquena al seu oponent, menys incisiu que en el Bernabéu i empetitit als 20 minuts amb el 0-1 de Benzema.

El davanter francès va signar una gran jugada personal, amb dues retallades delicioses, per batre Hruska per sota de les cames amb l'interior del seu peu dret. El gol va ser de molts quirats i va demostrar que la seva temporada destaca per sobre de la mitjana. Benzema no es va quedar aquí i va seguir aportant als seus per convertir el partit en una festa.

Casemiro va aconseguir el segon amb un cop de cap a la sortida d'un córner, assistència de Kroos, i Benzema va tornar a reclamar els focus amb el tercer de la nit. El '9' va marcar a plaer amb una rematada de cap -després d'una possible falta de Bale en l'acció prèvia- per sumar el seu novè gol aquesta temporada, una xifra més que interessant pel sempre qüestionat Benzema.

Per mala sort dels txecs, l'equip de Solari va aconseguir el 0-4 a tres minuts de guanyar el túnel de vestuaris. En aquesta ocasió, Bale va treure profit al regal de Benzema, que va perllongar el cuir per deixar-li al costat dret. L'exprés de Gal·les, que portava vuit partits sense marcar, va apuntar al pal llarg i va deixar sense història un xoc que poques coses va aportar en la segona part.

KROOS MARCA ASSISTIT PER VINICIUS.

L'equip de Solari va rebaixar el nivell i va pensar en la Roma, el seu proper rival en 'Champions' i amb qui es jugaran el primer lloc del grup. El nou entrenador va decidir donar descans a Sergio Ramos -que va haver de ser expulsat per una agressió- i Toni Kroos, però aquest últim ho va fer després d'aconseguir el 0-5 amb una rematada molt plàstica que va superar al porter del Plzen amb un vaselina.

La passada va ser de Vinicius, que va tornar a aportar als metres finals, i es consolida com una de les opcions de Solari per agitar la coctelera. El jove brasiler no es cansa d'agradar, igual que els del planter Reguilón, del millor al Real Madrid, i Javi Sánchez, que va debutar de manera notable al centre de la saga.

A part del cinquè gol no hi va haver gaire més a excepció dels 20 minuts que va disposar Isco per seguir agafant continuïtat. Vinicius va tenir dues ocasions clares, Beli la va estavellar al pal i Lucas va veure com li anul·laven el sisè en el temps afegit. Al final 0-5, el Real Madrid ròssec amb Solari a la banqueta. El campió no afluixa el ritme, agafa força i vola sortint líder del grup de la República Txeca.