Publicat 29/5/2019 17:32:39 +02:00CET

Luis Rubiales, elegit vicepresident de la UEFA per unanimitat

Futbol.- Luis Rubiales, triat vicepresident d'UEFA per unanimitat
RFEF

MADRID, 29 maig (EUROPA PRESS) -

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha estat elegit aquest dimecres nou vicepresident de la UEFA durant la reunió del Comitè Executiu de l'organisme que s'ha celebrat a Bakú (Azerbaidjan).

Rubiales ha estat proposat pel president de la UEFA, l'eslovè Aleksander Ceferin, i elegit de manera unànime pels membres del Comitè Executiu, segons ha detallat la RFEF en un comunicat.

Aquest nomenament arriba un any després de ser elegit president de la RFEF i després de menys de quatre mesos des de la seva elecció com a membre del Comitè Executiu, durant el 43è Congrés Ordinari que l'organisme va celebrar el passat 7 de febrer a Roma.

D'aquesta manera, es converteix en el vicepresident més jove dels quatre que té actualment la UEFA i en un dels més joves de la història de l'organisme en ocupar la vacant de l'expresident de la Federació Alemanya de Futbol (DFB), Reinhard Grindel, que va dimitir fa tres mesos per ocultar uns ingressos de 78.000 euros d'una empresa subsidiària de la federació.