Luis Enrique: "Robert Moreno ha estat deslleial i no vull ningú així en el meu staff"

Publicat 27/11/2019 13:49:34CET
Luis Enrique a la Ciudad del Futbol Las Rozas, Madrid, Espanya, 27 de novembre del 2019
Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa Press

MADRID, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

El seleccionador nacional de futbol Luis Enrique Martínez s'ha mostrat contundent aquest dimecres i ha dit que ha estat "l'únic responsable" que Robert Moreno no formi part del seu cos tècnic, ha qualificat el seu antic ajudant de "deslleial" i ha criticat que tenia una "ambició desmesurada".

En un "dia molt especial" pel seu retorn a la selecció cinc mesos després, l'asturià ha volgut resoldre tota la polèmica sobre Moreno. "Em veig obligat a donar moltes més explicacions de les que m'hauria agradat, però era necessari per a la meva família, per a mi, per als meus amics, per a la RFEF i per als jugadors", ha asseverat.

"L'únic responsable que Robert Moreno no formi part del meu 'staff' soc jo. Ni Luis Rubiales, ni Molina, ni la RFEF", ha assegurat Luis Enrique en la seva presentació a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid), en què ha indicat que "el desacord va tenir lloc el 12 de setembre".

Aquell dia va ser "l'únic" que va tenir contacte amb Robert Moreno. "Em va trucar i vam tenir una reunió a casa meva, de 20-30 minuts i vaig percebre que volia fer l'Eurocopa i em va dir que si jo volia després ell tornaria a ser el meu segon", ha relatat l'asturià.

"M'ho ensumava pels esdeveniments. M'intento posar en l'altre punt de vista i entendre que li faci il·lusió, que ho vegi com l'oportunitat de la seva vida i per la qual ha treballat molt. Entenc que és ambiciós, i aquesta és una qualitat a valorar, però per a mi és deslleial, jo no ho faria mai i no vull ningú d'aquestes característiques en el meu 'staff'. L'ambició desmesurada és un gran defecte", ha afegit.

"La reunió va acabar de manera cordial i a continuació vaig trucar els membres del meu 'staff' perquè sabessin de primera mà la meva opinió i la de l'altra part, i els vaig dir que no volia que ningú no tergiversés les meves paraules", ha puntualitzat.

"Que quedi ben clar que no m'he ofert mai a la RFEF i tot i que Luis Rubiales i Molina deien que tenia les portes obertes i així m'ho han demostrat, jo no he trucat ningú ni mai he deixat que terceres persones ho fessin en el meu nom", ha afegit. "Els valors en el món del futbol són molt importants perquè som un model per als nens. Per això m'atreveixo a dir clarament que Luis i Molina sempre han estat amb mi lleials, sincers i honests", ha remarcat.

Finalment, ha confirmat que Jesús Casas, abans tercer ajudant, serà el seu nou segon, i que continuen Rafel Pol com a preparador físic i Joaquín Valdés com a psicòleg, mentre que per ocupar el buit de Casas incorpora Aitor Unzé, fill de Juan Carlos Unzué, que va ser el seu segon en el FC Barcelona.

Contador