L'Stjarnan marca 'in extremis' i jugarà contra l'Espanyol a la Lliga Europa

El Stjarnan FC jugar davant el RCD Espanyol en la Lliga Europa.
STJARNAN FC

MADRID, 19 jul. (EUROPA PRESS) -

L'Stjarnan ser el rival de l'Espanyol en la segona ronda classificatria de la Lliga Europa, que es disputar entre el 25 de juliol i l'1 d'agost, grcies a un gol 'in extremis' de l'equip islands en la prrroga de la seva eliminatria contra el FC Levadia d'Estnia.

Un gol pic del defensa Gudjonsson, en el temps afegit de la prrroga, ha classificat els islandesos, després que el Levadia forcés el temps extra grcies a un gol del defensa Osipov al minut 89 de partit.

El capit del Levadia ha donat esperances a l'afició local en marcar el 3-1 de penal al minut 105. Tanmateix, el gol de Gudjonsson ha classificat finalment l'Stjarnan, que jugar contra l'Espanyol a l'RCDE Stadium el dijous 25 de juliol a partir de les 21 hores.