El Llevant supera un Barça espès que haurà de remuntar al Camp Nou

Dembélé ante Aitor Fernández en un Levante - Barcelona
REUTERS / HEINO KALIS

BARCELONA, 11 gen. (EUROPA PRESS) -

El Llevant UD ha guanyat aquest dijous el FC Barcelona (2-1) en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, grcies a dos gols en els primers 20 minuts de partit que han sorprs un Bara esps, en una de les seves pitjors versions de l'any, que haur de remuntar al Camp Nou per no perdre el títol que defensa.

Sorpresa inicial, sí, en veure que un Llevant que ha reservat els seus millors homes ha guanyat un Bara gairebé irreconeixible. Per, tal com ha anat el partit, la sorpresa ha estat en realitat que els catalans s'han endut un premi, mínim i en forma de pena mxima en el minut 85, del Ciutat de Valncia.

No ha fet mrits l'equip d'Ernesto Valverde per marcar, amb prou feines algun xut d'Ousmane Dembélé, un fals 9 tan irreal que quan ha aparegut ho ha fet per la banda. Poca feina ha tingut Aitor Fernández, excepte un frec a frec amb un Malcom que ha desaprofitat una altra oportunitat, mentre que Jasper Cillessen, titular en Copa, ha salvat el seu equip d'una remuntada més complicada.

Els granotes han sortit en tromba i s'han tret el fred de sobre a fora de curses verticals cap a l'rea barcelonista, i amb criteri. Moltes prdues en un Bara amb massa canvis, que ha estat descafenat i insípid, a més d'estar perdut i en qu la versió 'B' n'ha tingut prou amb sortir només amb un 2-1 en contra.