El Liverpool se cita amb el Barça a les semifinals

El central neerlands Virgil van Dijk celebra un gol amb el Liverpool.
@LFC

MADRID, 18 abr. (EUROPA PRESS) -

El Liverpool s'ha classificat aquest dimecres per a les semifinals de la Lliga de Campions amb un rotund 1-4 al camp del Porto, amb l'avantatge del 2-0 de l'anada i sense sorpreses després d'un partit en el qual els 'reds' han mostrat sobretot temperncia.

D'aquesta manera, els jugadors de Jürgen Klopp tornaran a estar presents a les 'semis' i mantenen molt vives les seves esperances de regnar a Europa, si bé en la penúltima ronda ja els espera el FC Barcelona d'un Leo Messi en estat de grcia i disposat a parar els peus a qui se li creui pel camí.

Els actuals subcampions van saltar a la gespa de Do Dragao sabent que el seu potencial d'atac els donaria oportunitats davant d'un bloc defensiu d'un rival bastant avanat. Després d'acostar-se diverses vegades el conjunt local a la porteria d'Allison, l'única jugada realment bona dels 'reds' va suposar el 0-1 en el minut 26.

La resta de gols van arribar a la segona meitat, més per escassetat de ganes que de forces. El 0-2 va ser de Mohamed Salah, el següent de Firmino i el quart de Van Dijk, mentre que Militao va retallar distncies a la sortida d'un córner en el minut 68.

El següent partit ser amb el Bara, amb l'anada al Camp Nou i la volta a Anfield, una doble cita per la qual estan en plena forma.