El Liverpool aprofita els errors del Burnley per aguantar prop del lideratge

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - WEST HAM v LIVERPOOL
IAN STEPHEN / Pro Sports Images / AFP7 - Archivo

MADRID, 10 març (EUROPA PRESS) -

El Liverpool ha venut aquest diumenge a casa per 4-2 el Burnley, amb remuntada inclosa, en un partit corresponent a la 30 jornada de la Premier League, torneig en el qual segueix segon per aguantant el velo ritme que mostra el Manchester City des del lideratge.

Si l'equip 'citizen' havia golpejat el dissabte amb el seu triomf davant el Watford (3-1), els 'reds' no es van quedar a la saga en l'inici del torn dominical. Els pupils de Jürgen Klopp amb prou feines es van immutar pel gol d'Ashley Westwood en el minut 6, de cap en un córner i amb possible falta al porter local; sense baixar de revolucions, va empatar Roberto Firmino passat el quart d'hora.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés