El Liverpool, actual subcampió, assalta Munic en un partit notable

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - EVERTON v LIVERPOOL
CRAIG GALLOWAY/Pro Sports Imag/AFP7/Europapress

MADRID, 14 març (EUROPA PRESS) -

El Liverpool s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions després d'imposar-se al Bayern Munic (1-3) en un partit rodó per als 'reds', actuals subcampions d'Europa, grcies als gols de Mané, que ha signat un doblet, i del central holands Van Dijk, que ha marcat de cap en un córner.

L'equip de Jurgen Klopp ha recorregut al seu millor repertori per sorprendre un Bayern que ha estat irregular, massa intermitent, i que ha pagat l'encert del seu rival. El gol a 20 minuts del final ha acorralat l'equip de Niko Kovac, que ha tingut el seu moment i no ha sabut aprofitar-lo.

El Bayern, que ha millorat la seva classificació en la Lliga alemanya, no ha trobat la seva millor versió a Europa i ha deixat córrer els minuts davant del bon fer del seu oponent. La serietat del Liverpool ha portat el partit cap a on volien els de Merseyside que han acabat atropellant els locals i els han deixat fora de la mxima competició europea.