L'F1 proposarà que el GP de la Xina se celebri "a final de temporada" si es cancel·la

Actualitzat 6/2/2020 14:00:01 CET
Hamilton guanya el GP de la Xina 2019 (Arxiu)
FLORENT GOODEN / DPPI Media / AFP7 / Europapress

MADRID, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

El director esportiu de la Fórmula 1, Ross Brawn, ha explicat que estan a l'espera del que decideixin les autoritats de Xangai en relació amb el Gran Premi de la Xina, previst el 19 d'abril i que podria cancel·lar-se a causa de la crisi sanitària pel coronavirus, i que intentaran que se celebri "a final de temporada" si se'n confirma la cancel·lació.

"Estem esperant que el promotor del Gran Premi i les autoritats prenguin una decisió final. Han cancel·lat tots els esdeveniments públics al març, tant esportius com de qualsevol altra mena. És una situació tràgica i complicada. Crec que la setmana vinent o d'aquí a dues setmanes estarà més clar què passarà", ha valorat Brawn en declaracions que ha recollit 'Motorsport.com'.

Si finalment es cancel·la la carrera, la intenció de la Fórmula 1 és deixar la porta oberta al fet que es pugui celebrar més endavant aquest any. "La Xina és un mercat creixent i entusiasta, així que ens agradaria disputar-hi una carrera. Mirarem de trobar un període en què la carrera encaixi cap a final de temporada", ha valorat Brawn.

Contador