Lewandowski bat el rècord de Gerd Müller a la Bundesliga amb 41 gols

El davanter polons Robert Lewandowski després de batre el rcord de Gerd Müller
Sven Hoppe/dpa-Pool/dpa

MADRID, 22 maig (EUROPA PRESS) -

El davanter del Bayern de Munic Robert Lewandowski ha batut aquest dissabte el rcord de gols a la Bundesliga grcies al seu gol número 41 en el campionat alemany amb motiu de l'última jornada del campionat, en el duel contra l'Augsburg en qu els seus han venut per 5-2.

Els 41 gols permeten al davanter polons posar fi a la plusmarca del mite de Munic, Gerd Müller, una xifra que va assolir en la temporada 1971-72 i que semblava un rcord inassolible durant moltes dcades. No obstant aix, aquest dissabte Lewandoski l'ha superada.

Lewandowski ha encertat en el minut 90 un gol senzill per completar la golejada del Bayern en un partit sense res en joc --els del Bayern ja són campions-- i on tots els seus companys s'han obstinat a donar-li la pilota perqu pogués batre el rcord des del primer minut.

L'internacional polons, que va fer 34 gols la passada temporada, ha estat capa de posar fi al registre de Müller després d'haver-se perdut cinc partits dels 38 que té el campionat alemany, alguns per lesió i d'altres per descans.

"No tinc paraules, quan ho proves 90 minuts i aconsegueixes el gol en l'últim minut... Afortunadament l'he aconseguit, estic molt feli", ha manifestat Lewandowski a Sky TV. "He d'estar agrat amb l'equip", ha afegit.

El primer ministre polons Mateusz Morawiecki s'ha mostrat encantat a Facebook: "Sí! Sí! Sí! Robert Lewandowski ho ha aconseguit! 41 gols en una temporada de la Bundesliga! Un gol en els últims segons del partit. És una llegenda!", ha indicat.