L'Atlètic Terrassa guanya la Copa del Rei d'hoquei en l'últim segon

L'Atltic Terrassa guanya la Copa del Rei
IVÁN TERRÓN/AFP7/EUROPA PRESS

MADRID, 14 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Atltic Terrassa ha guanyat aquest diumenge el 16 títol de la Copa del Rei després de derrotar en la final disputada a l'Eduardo Dualde de la Ciutat Comtal el Real Club de Polo de Barcelona (4-3), al qual s'ha imposat en l'última jugada de partit amb un penal córner.

A les installacions del Real Club de Polo de Barcelona, el conjunt ha aconseguit avanar-se als 22 minuts grcies a Santi Ibáñez, i Grau Albert ha ampliat la ventatja poc després (min.27) per arribar amb un cmode avantatge al descans.

No obstant aix, els amfitrions han reaccionat en la represa amb dos gols de Marc Miralles; primer, ha retallat distncies en un penal córner (min.37) i posteriorment ha igualat el patit amb un precís gol (min.41).

Els de Xero Gasol han tornat a avanar-se grcies a Marc Vizcaíno (min.46), i Marc Calzada, fins a tres vegades, ha desbaratat les accions de perill dels barcelonins, que per fi han trobat porta en un rebuig que ha capturat Marc Reyn (min.53).

Amb el partit encaminat als 'shoot outs', Pau Cunill ha aprofitat un penal amb el temps complert per guanyar el títol per a l'entitat vallesana (min.70).