Publicat 18/02/2019 10:13

L'Atlètic de Madrid i la Reial Societat disputaran la final de la Copa de la Reina

L'Atltic de Madrid i la Reial Societat disputaran la final de la Copa de la Rei
@ATLETIFEMENINO

Granada acollir l'11 de maig aquest duel pel títol

MADRID, 18 febr. (EUROPA PRESS) -

Els equips femenins de l'Atltic de Madrid i la Reial Societat disputaran el proper 11 de maig a Granada la final de la Copa de la Reina, grcies a les seves respectives victries d'aquest diumenge davant del FC Barcelona (2-0) i del Sevilla FC (3-1).

L'estadi Nuevo Los Cármenes acollir aquest duel pel títol per conixer el club que succeeir en el palmars el Bara. L'actual campió ha quedat fora en les semifinals, que s'han jugat a partit únic, després de rebre dos gols de la davantera brasilera Ludmila Da Silva (minuts 43 i 62).

L'equip matalasser ha perllongat el seu bon estat de forma davant d'un rival en mala ratxa. Mentre l'Atltic llueix un slid liderat en la Lliga Iberdrola amb 60 punts, les culers són segones amb 54 i ara no podran repetir el títol de Copa del 2018.

Per la seva banda, la Reial Societat ha aconseguit per primera vegada en els seus 15 anys de vida classificar-se per a la final d'aquest torneig. I ho ha fet a l'estadi d'Anoeta davant de 18.731 espectadors, que han gaudit des de l'inici amb un gol de Kiana Palacios.

Encara que ha empatat el Sevilla en el minut 3 grcies a un gol de Maddi Torre en prpia porteria, les locals han mostrat fortalesa i han anotat el 2-1 abans de complir-se la mitja hora de partit. Aquest gol ha estat de Marta Carrasco, també en prpia porteria, i ha plasmat el domini de la Reial Societat, que ha sentenciat amb el 3-1 en el minut 53, amb un gol d'Ane Etxezarreta.