L'Atlètic de Madrid empata contra un Espanyol que continua cuer (1-1)

Raúl de Tomás i Saúl Ñíguez en l'Espanyol-Atltic
LALIGA

MADRID, 1 març (EUROPA PRESS) -

L'Atltic de Madrid ha salvat, amb un gol de Saúl Ñíguez després del descans, un empat a casa de l'Espanyol (1-1), un resultat que permet als matalassers pujar a la quarta plaa de la Lliga i deixa l'Espanyol a la cua de la classificació.

Encara amb l'eufria de la victria en l'anada de vuitens de la Champions contra el Liverpool (1-0), els de Simeone han tornat a mostrar una versió gris a domicili. Així, els pericos han aconseguit sorprendre l'Atltic de Madrid, que ha encaixat un gol en prpia porta de Savic.

Els blanc-i-blaus, conscients de la necessitat de sumar, han mirat d'igualar la intensitat dels matalassers, cosa que ha condut a un inici de partit marcat per les imprecisions. Finalment, després del descans, l'Atltic de Madrid ha signat l'empat amb un gol de Saúl Ñíguez, després d'una falta lateral de Trippier.

Els pericos, malgrat tot, ho han continuat provant fins al final, i fins i tot han pogut endur-se els tres punts en un parell de rematades de cap de Bernardo. Per la seva banda, els canvis de Simeone, que ha introdut Joao Félix, Vitolo i Diego Costa per buscar el triomf, tampoc no han tingut efecte.