L'Atlètic compleix la seva part en la Lliga davant del Valladolid amb un 1-0

Soccer: La Liga - Atletico de Madrid v Valladolid
Oscar J. Barroso / AFP7 / Europapress

MADRID, 28 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Atltic de Madrid ha aconseguit allargar el final de la Lliga Santander després de batre aquest dissabte el Valladolid (1-0), partit resolt amb un gol en prpia porta del central visitant Joaquín i en el qual els locals s'han aferrat a una polmica decisió del VAR per complicar el futur del seu rival en la mxima categoria.

Necessitava sumar l'Atltic el seu quart triomf consecutiu per obligar el FC Barcelona a imposar-se al Llevant si volia proclamar-se campió i ho va aconseguir en un partit pobre amb suspens fins als últims minuts, perqu el Valladolid va reclamar un penal d'Arias en el minut 86.

Simeone va alinear tots els seus titulars habituals amb l'excepció de Rodrigo, que va cedir el seu lloc a Thomas Partey, mentre que el Valladolid va disputar el primer partit de la seva histria al Wanda Metropolitano amb els habituals dos davanters i Sergi Guardiola com a home més incisiu.

Un parell de bones oportunitats va tenir també Antoine Griezmann en la primera meitat, una que va anar fora per molt poc i una altra resolta grcies a Jordi Masip.

Tot i aix, una jugada fora fluixa va moure el marcador que, ni tan sols el gol resultava atractiu, per sí perfectament vlid per a l'Atltic, el qual s'avanava en el minut 66.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés