Actualitzat 28/8/2018 9:46:44 +00:00 CET

Kenny Noyes llança un 'crowdfunding' per pagar la recuperació del seu accident

L'expilot Kenny Noyes llança una campanya de crowfunding
GOFUNDME

MADRID, 28 ago. (EUROPA PRESS) -

L'expilot nord-americà Kenny Noyes ha llançat una campanya de 'crowfunding' per recaptar fons de cara a la recuperació del greu accident que va patir el 2015 a Motorland (Alcanyís), que el va deixar 17 dies en coma i quatre setmanes en vigilància intensiva, i de moment ja ha acumulat més de 47.000 euros.

Qui va ser campió d'Espanya de Superbikes el 2014 amb prou feines recorda com va ser aquesta caiguda que es va produir el 5 de juliol del 2015, durant els entrenaments previs a la cursa de Motorland. "No sabia qui era ni on era, encara que sí sabia que era pilot de motos i que havia tingut algun tipus d'accident", va assenyalar l'expilot en una nota de premsa de Gofundme.

Amb l'ajuda d'aquesta plataforma, Noyes pretén recaptar un total de 74.000 euros que facin front a la seva recuperació, i és que, malgrat que els metges van assenyalar que les seves ferides serien permanents i que la federació de pilots se'n faria càrrec durant any i mig, el nord-americana millora físicament i mentalment i continua en tractament. De moment, ja ha recaptat 47.214 euros.