Publicat 7/12/2019 15:41:17 +01:00CET

Kazan acollirà els Campionats d'Europa de natació de piscina curta el 2021 i de llarga el 2024

Piscina olímpica
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 7 des. (EUROPA PRESS) -

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha confirmat aquest dissabte que la ciutat de Kazan (Rússia) acollirà els respectius Campionats d'Europa de piscina curta el 2021 i de llarga el 2024, segons ha informat també la Real Federació Espanyola (RFEN) a les seves xarxes socials.

La LEN, després de la reunió de la seva junta directiva a Glasgow (Escòcia), ha informat del "vot unànime" amb el qual havia pres aquesta decisió. Així doncs, es disputaran a Kazán totes les disciplines, inclosos el salt de trampolí, natació artística, natació en aigües obertes i el salt de gran alçada.

"Estem feliços d'atorgar tots dos esdeveniments a Kazan, perquè la ciutat s'ha convertit en una llar d'esports aquàtics en els últims anys, on els més alts estàndards estan garantits per als nostres esportistes", ha comentat el president de la LEN, Paolo Barelli.

"Kazan ha organitzat un seguit d'esdeveniments importants en esports aquàtics, inclosos els Campionats del Món del 2015 i els nostres Campionats Europeus juvenils aquest estiu, que van ser excel·lents per tots els mitjans. Tenen unes grans instal·lacions i un equip organitzador experimentat, una federació no pot desitjar més", ha conclòs el dirigent italià.