Publicat 2/9/2020 20:05:38 +02:00CET

Jorge Messi: "Veig difícil que Leo es quedi"

Jorge Messi amb el seu advocat Cristóbal Martell
EUROPA PRESS - Archivo

   BARCELONA, 2 set. (EUROPA PRESS) -

   El pare i agent de Leo Messi, Jorge Messi, ha assegurat aquest dimecres a la seva arribada a Barcelona que està "difícil" que el seu fill romangui en el FC Barcelona, i ha negat que hagin parlat amb Pep Guardiola, tècnic d'un Manchester City amb qui no han contactat tampoc.

   En declaracions a 'Esports Quatre', abans d'entrar en la seva oficina per trobar-se amb els advocats que porten el cas, Jorge Messi va reconèixer no saber si s'anirà Leo Messi del Barça o no, però va assegurar que és "difícil" que es quedi.

   "No sé, no sé gens. Ho veig difícil per quedar-se", va reconèixer el pare del '10', actual capità de l'equip blaugrana, que va enviar fa dies un burofax al club demanant la seva sortida lliure. No obstant això, ningú de l'entorn del jugador havia parlat fins ara.

   Malgrat aquesta dificultat que augura Jorge Messi, està prevista per a aquesta mateix dimecres una reunió amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, per cercar una possible solució a la situació.

   D'altra banda, el del possible comprador o nova destinació del seu fill, va negar haver parlat personalment amb el Manchester City o amb Pep Guardiola, amb qui Leo va coincidir en la seva reeixida època en el Barça. "No sé, no hi ha gens encara. No vaig parlar amb Pep, ni amb ningú", va assenyalar.

Contador