Publicat 4/9/2020 15:24:53 +02:00CET

Jorge Messi rebutja l'existència de la clàusula de 700 milions

Jorge Messi amb el seu advocat Cristóbal Martell
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 4 set. (EUROPA PRESS) -

El pare i representant del jugador del FC Barcelona Leo Messi, Jorge Messi, ha rebutjat que hi hagi una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros en el contracte del futbolista per abandonar el club blaugrana en resposta a LaLiga.

Després que LaLiga emetés un comunicat en el qual expressava el seu suport al FC Barcelona, defensava l'existència d'aquesta clàusula i negava a Messi la possibilitat d'anar-se'n sense pagar-la, Jorge Messi, per boca del seu fill, assegura que el futbolista no hauria de pagar aquesta quantitat per alliberar el seu contracte.

"Desconeixem quin contracte és el que heu analitzat, i quines són les bases sobre les quals conclou que comptaria amb una 'clàusula de rescissió' aplicable en cas que el jugador decidís extingir-lo unilateralment (...) Això es deu a un error evident de la vostra banda", assenyala la nota del pare del '10'.

En la carta, Jorge Messi esgrimeix que aquesta clàusula no existeix perquè el futbolista dona per acabat el contracte. "Tal com assenyala literalment la clàusula 8.2.3.6 del contracte entre el club i el jugador, 'aquesta indemnització no aplicarà quan la resolució del contracte per decisió unilateral del jugador tingui efectes a partir de la finalització de la temporada esportiva 2019-2020'", remarca.

"Sense perjudici d'altres drets que recull el contracte i que vosaltres ometeu, és obvi que la indemnització de 700 milions d'euros que preveu la clàusula prèvia 8.2.3.5, no aplica en absolut", defensa l'entorn de Leo Messi.

Contador