Publicat 15/02/2020 18:55

Jordi Alba pateix una lesió a l'abductor de la cama dreta

Jordi Alba, jugador del FC Barcelona, es lesiona de l'abductor dret en el partit al Camp Nou contra el Getafe, 15 de febrer del 2020.
Xavi Bonilla / AFP7 / Europa Press

MADRID, 15 febr. (EUROPA PRESS) -

El defensa del FC Barcelona Jordi Alba pateix una lesió a l'abductor de la cama dreta, que s'ha fet aquest dissabte en la primera part de la victria de l'equip davant el Getafe al Camp Nou (2-1), ha confirmat el club catal.

"El jugador del primer equip Jordi Alba té una lesió a l'abductor de la cama dreta. Pendent de proves per saber l'abast exacte de la lesió", ha assenyalat l'entitat blaugrana a través d'un comunicat.

El lateral de l'Hospitalet ha hagut d'abandonar el camp en el minut 20 després d'evidenciar molsties a la cama dreta. El seu lloc l'ha ocupat Junior Firpo.

El '18' blaugrana ha disputat 22 partits aquesta temporada, on ha marcat un gol, en el duel de LaLiga Santander davant el Reial Betis al Camp Nou (5-2).