Publicat 4/4/2019 10:45:57 +02:00CET

Instal·len el nom i els primers seients del futur 'Estadi Johan Cruyff'

Futbol.-
FCB

BARCELONA, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Estadi Johan Cruyff va cobrant vida a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona, amb la installació dels seients del primer anell de graderies i el nom de l'antic jugador i entrenador a la part superior de la coberta de la tribuna principal i de les cobertes dels dos gols.

"L'Estadi es troba a la recta final de les obres i segons el calendari durant aquest mes d'abril i el proper mes de maig s'aniran acabant les diferents tasques que queden per donar per acabada la installació", ha assenyalat el club en un comunicat.

Així, l'Estadi Johan Cruyff, amb el nom de l'holands en un lloc predominant i ben visible des de diverses parts de la Ciutat Esportiva i el seu entorn, com l'autopista d'entrada a Barcelona, acollir la següent temporada els partits del Bara B, el Bara Femení i el Juvenil A en la Youth League.

Els seients ja s'han comenat a installar a la graderia baixa de 360, que té una capacitat de 5.000 espectadors, i durant les properes setmanes s'acabaran de posar els 1.000 seients de la tribuna alta.

El model de seients és el mateix que el del Wanda Metropolitano, amb un disseny "innovador i ergonmic" que, ocupat o lliure, contribuir a crear l'esttica de l'estadi grcies al seu color blau en combinació amb el grana de l'edifici.

El lema 'Més que un club' també es podr llegir, perqu els seients grocs escriuran aquest missatge a la graderia del lateral.

A mitjans de mes també est previst que comenci la installació de la gespa del terreny de joc i ja s'estan collocant els dos videomarcadors, un a cada gol, fabricats per una empresa alemanya amb experincia en estadis europeus de primer nivell.

A finals d'abril també hi ha prevista la collocació dels llums, que incorporen tecnologia LED que compleix amb les "creixents exigncies televisives".

Al maig, segons el calendari, s'acabaran les tasques a la zona dels vestidors, les banquetes, s'acabaran d'installar les cabines de premsa i la faana dinmica de 140 metres.

L'Estadi Johan Cruyff, un cop acabat, necessitar poder provar la installació durant l'estiu perqu els equips puguin comenar a disputar la propera temporada oficial.