Publicat 10/02/2019 11:32

Independent deté el seu partit de la lliga argentina per retre homenatge a Emiliano Sala

Independent homenatge Emiliano Sala
C. A. INDEPENDIENTE

BUENOS AIRES, 10 febr. (Reuters/EP) -

El club Independent d'Avellaneda va detenir aquest dissabte el partit contra l'Unió de Santa Fe a l'Estadi Libertadores d'Amrica als nou minuts per retre homenatge al mort davanter argentí Emiliano Sala, en el marc de la divuitena jornada de la Superliga l'Argentina de futbol.

Sala, les restes del qual van ser recuperats el diumenge passat de l'avió en el qual es va estavellar al Canal de la Manxa, havia reconegut fa diversos mesos que era simpatitzant d'Independent i que "somiava" amb jugar en aquest equip argentí.

"El joc es deté en el minut 9 en homenatge a Emiliano Sala. El Libertadores d'Amrica ovaciona a un dels nostres. Fins a sempre, Emi", va assenyalar el club en el seu compte de Twitter després del tribut.

Al seu torn, l'Associació del Futbol Argentí (AFA) va informar que abans de l'inici de totes les trobades d'aquesta data es realitzar un minut de silenci en homenatge a Sala.

En el partit, Independent va superar 2-1 a Unió grcies als gols de l'equatori Fernando Gaibor i del colombi Yeimar Gómez en la seva prpia porteria. Bruno Pittón havia anotat l'1-0 per al conjunt de la província de Santa Fe. Abans, Estudiants de la Plata va superar 1-0 a Patronat de Paraná grcies a un gol de Jonathan Schunke.

Aquest diumenge, el líder Racing Club d'Avellaneda jugar com a visitant contra River Plate, en el qual ser el partit més important de la divuitena jornada.