Ibaka acaba expulsat després de barallar-se a cops de puny amb un rival

Serge Ibaka en el Miami Heat - Toronto Raptors
USA TODAY SPORTS / USA TODAY SPORTS

MADRID, 10 gen. (EUROPA PRESS) -

El pivot hispano-congolès Serge Ibaka ha protagonitzat un altercat amb un rival que ha provocat la seva expulsió durant l'ajustada derrota dels Toronto Raptors davant els Miami Heat (89-90), mentre que els Thunder d'Álex Abrines han caigut a casa davant els Portland Trail Blazers (106-117) en una nit amb poca activitat a l'NBA.

El partit a Toronto es trobava a l'ecuador del tercer quart quan s'ha produït la baralla entre Ibaka i James Johnson, que ha acabat amb tots dos desqualificats. En una jugada per agafar la posició fora de la zona, els jugadors han xocat amb força i han acabar a cops de puny abans de ser apartats per l'àrbitre, que no ha dubtat a expulsar-los.

ha estat una bona mostra d'un partit aspre en el qual hi ha hagut diverses topades i que els Raptors semblaven tenir guanyat a falta de tres segons, quan DeMar DeRozan els ha posat per davant en el marcador. No obstant això, l'equip canadenc no ha defensat bé l'última jugada i ha permès la penetració de Wayne Ellington, que ha remuntat per als Miami gairebé sobre la botzina.

Per la seva banda, Abrines ha jugat 12 minuts amb els Oklahoma i ha sumat 7 punts (2/5 en llançaments), 2 rebots i 2 assistències en la segona derrota seguida del seu equip, que s'ha esfondrat en la segona part davant un rival directe com els Portland, que li ha arrabassat el cinquè lloc de la Conferència Oest.

--ESTADÍSTIQUES DELS JUGADORS ESPANYOLS.

SERGE IBAKA: 11 punts, 5 rebots i 2 taps.

ÁLEX ABRINES: 7 punts, 2 rebots i 2 assistències.