Hugo González, campió del món en els 200 metres esquena

Archivo - El nedador Hugo González
Yoann Cambefort / DPPI / AFP7 / Europapress

MADRID, 16 febr. (EUROPA PRESS) -

El nedador Hugo González ha aconseguit aquest divendres la medalla d'or en la prova de 200 metres esquena en el Mundial de natació, que s'està disputant a Doha (Qatar), després de guanyar la final per davant del suís Roman Mityukov i del sud-africà Pieter Coetze.

Amb un temps d'1:55.30, el mallorquí ha aconseguit així el seu segon metall en els Campionats del Món de la capital de Qatar, on dimarts va guanyar la plata en la final de 100 metres esquena, la primera medalla mundialista per a la natació espanyola en la modalitat de piscina des de les tres de Mireia Belmonte en l'edició del 2017.