Antoine Griezmann en el Vila-real-Barcelona
Maria Jose Segovia / AFP7 / Europa Press

Un doblet del francs permet als de Koeman remuntar el partit a la Cerámica

MADRID, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona, amb dos gols d'Antoine Griezmann, ha remuntat aquest diumenge el partit de la trenta-segona jornada contra el Vila-real, que ha acabat amb un menys, a l'estadi de la Cerámica (1-2), un resultat que li permet seguir ferm en la lluita pel títol de la Lliga Santander i pressionar el líder, l'Atltic.

El doblet del davanter francs (min.27 i 35) ha buidat els dubtes que han sorgit durant la primera hora amb el gol del nigeri Samu Chukwueze. Amb Sergiño Dest i Jordi Alba incidint per les bandes i buscant l'esquena dels centrals amb De Jong i Griezmann, els de Ronald Koeman han trobat la manera de fer mal al 'submarí groc' i seguir vius en la lluita pel títol.

Ara, empaten a 71 punts amb el Reial Madrid --que ha jugat un partit més-- i es queden a dos d'un Atltic que visita aquest mateix diumenge San Mamés. Mentre, els d'Unai Emery (49) encaixen la seva tercera derrota en quatre partits i perden l'oportunitat de pujar momentniament a la cinquena plaa.

Amb l'ensopegada blanca davant el Betis (0-0), els blaugrana han mostrat les seves intencions amb dues arribades amb perill en el tram inicial, totes dues en resposta a dues accions sense xit de Gerard Moreno; en el minut 6, Albiol ha buidat in extremis una rematada de Griezmann després d'una bona passada de De Jong, i al quart d'hora ha estat el neerlands qui ha provat sort amb un xut que ha desbaratat Asenjo.

No obstant aix, ha estat Chukwueze qui ha aconseguit obrir el marcador abans de la mitja hora en una meravellosa jugada en qu Pau Torres ha tret la pilota jugadora gairebé des de la seva rea; el nigeri l'ha rebuda a l'espai, s'ha desfet de Jordi Alba i ha deixat Ter Stegen enrere per posar l'1-0 (min.27).

La reacció blaugranaa ha estat immediata; dos minuts després del gol, Mingueza ha filtrat una gran passada perqu Griezmann igualés el partit picant la pilota davant d'Asenjo. No s'ha quedat aquí el francs, que al 35, en un error en la cessió de Foyth per al porter castellonenc, ha robat la pilota per fer el seu segon gol rival. Asenjo encara ha hagut d'evitar el 'hat-trick' del francs abans del descans després d'una meravellosa passada de taló de De Jong.

Messi ha avisat en la represa amb un xut que se n'ha anat per sobre del travesser, i ha estat precisament una acció sobre l'argentí la que ha canviat el curs de la trobada. Al 64, Manu Trigueros ha vist la vermella directa per una dura entrada sobre el capit culer, que s'ha pogut recuperar sense problemes.

Malgrat la superioritat, la incertesa s'ha mantingut a la Cerámica. De Jong, al 83, ha malgastat una magnífica ocasió de sentenciar el partit en un m a m davant el porter, per la rematada se n'ha anat fora. Solvents, els blaugrana han aconseguit aturar totes les arribades locals per defensar els tres punts i seguir, encara més, en la lluita.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés