El Girona assalta el Bernabéu

Jugadors del Reial Madrid i del Girona (arxiu)
Irina R. H. / AFP7

MADRID, 18 febr. (EUROPA PRESS) -

El Girona, amb els gols de Cristhian Stuani i Portu, ha remuntat i ha assaltat aquest diumenge el Santiago Bernabéu (1-2) en la 24a jornada de la Lliga Santander, en un partit en el qual el Reial Madrid ha malgastat l'avantatge del gol de Casemiro en la primera part i ha perdut la segona plaa del campionat en favor de l'Atltic de Madrid.

El gol del brasiler en el minut 25 ha estat neutralitzat en el 64 per un altre de l'uruguai des del punt de penal; només deu minuts després, els d'Eusebio Sacristán han silenciat el coliseu madridista quan Portu ha perforat la xarxa de la porteria local i, de pas, ha fet possible la primera victria del Girona al Bernabéu i ha posat també distncia amb els llocs de descens.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés