Gemma Triay i Lucía Sainz conquereixen el Santander WOpen 2019

Publicat 3/11/2019 18:16:48CET
Gemma Triay i Lucía Sainz conquereixen el Santander WOpen 2019.
WORLD PADEL TOUR

MADRID, 3 nov. (EUROPA PRESS) -

Gemma Triay i Lucía Sainz s'han proclamat aquest diumenge campiones del Santander WOpen 2019, prova femenina del World Padel Tour, després de vèncer en la final disputada en el Poliesportiu Municipal La Albericia de la capital càntabra les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto (6-2, 6-7(6), 6-4), i alcen el seu primer títol del curs.

La barcelonina i la menorquina es van posar per davant després de signar un 'break' en el cinquè joc, que les hi va donar ales per tornar a trencar el servei de les germanes Sánchez Alayeto poc després i confirmar-lo per tancar la màniga al seu favor.

No obstant això, després d'un nou trencament de Triay i Sainz, les ex-número u van reaccionar amb un altre trencament que empatava la contesa (3-3) i que, fet i fet, forçaria un 'tie-break' que s'emportarien les saragossanes, que van haver de salvar fins a dues boles de partit.

La parella formada per la catalana i la balear va obrir les hostilitats en el tercer parcial amb un 'break' en el sisè joc, al qual les bessones van respondre amb un altre. A la restada, Sainz i Triay van aconseguir signar la victòria en el seu segon 'match ball'.