Publicat 20/5/2014 13:12:06 +02:00CET

Futbol/Mundial.- Neymar: "El meu somni és ser campió del Món"

El jugador del FC Barcelona Neymar, portada de 'Glamour'
GLAMOUR

BARCELONA, 20 maig (EUROPA PRESS) -

El jugador del FC Barcelona i internacional brasiler Neymar ha recordat que el seu somni és ser campió del Món aquest estiu, en el Mundial que tindrà lloc al seu país, i aconseguir el ceptre seria un motiu d'"orgull i alegria" per a ell.

"Estic ansiós perquè participar en una Copa del Món és el meu somni més gran. Complir-lo és un motiu d'enorme orgull i alegria. Viuria la final com si fos l'últim partit de la meva vida per complir el meu somni i el de tots els meus companys, ser campió del món", ha assegurat en una entrevista a 'Glamur' recollida per Europa Press.

No creu que la pressió recaigui en ell, sinó en tot l'equip brasiler. "Tenim jugadors molt qualificats i preparats per vestir la samarreta de la selecció. Al camp som un equip i tots som conscients de la responsabilitat que comporta jugar junts", ha assenyalat.

"És cert que la pressió existeix i que es creen certes expectatives amb alguns jugadors, però en el meu cas sempre he conviscut amb aquesta mena de pressió. És quelcom molt normal al futbol i, per tant, acaba sent-ho també per a mi", ha comentat sobre aquesta qüestió.

A nivell personal, ha negat tenir manies futbolístiques més enllà d'haver d'agafar el telèfon abans de cada partit. "No en tinc cap, i tampoc faig res per funcionar millor al camp. L'únic que faig abans de sortir és trucar al meu pare per telèfon i resar amb ell per donar gràcies per tot i demanar protecció. Sense humilitat no es va enlloc en la vida", s'ha sincerat.

En el seu primer any al FC Barcelona, amb la Supercopa d'Espanya com a únic títol, creu haver après. "Ha estat un any d'aprenentatge però també de grans avenços. He après molt de la directiva del club i també de jugadors sensacionals els quals admiro. Gràcies a Déu he tingut el privilegi de ser campió i només espero que em segueixin passant coses bones", ha manifestat.

A més, ha negat que hi hagi hagut mal ambient al vestidor blaugrana i, sobretot, ha negat tenir mala relació amb un Leo Messi que idolatra. "Qui diu això no coneix el nostre dia a dia, el nostre ambient, perquè no hi ha res d'això. Tothom es porta bé i riem", ha assegurat.

"Sens dubte, el millor de la història és Pelé. Però tinc dos grans ídols amb els quals he tingut i tinc el plaer de jugar i que per mi són els millors: Robinho i Messi", ha argumentat.