Actualitzat 16/03/2015 17:24

David Villa estrena el Yankee Stadium amb el seu primer gol a la MLS

David Villa estrena el Yankee Stadium con su primer gol en la MLS

MADRID, 16 Mar. (EUROPA PRESS) -

El davanter espanyol del New York City, David Villa, ha anotat aquest diumenge el seu primer gol a la Major League Soccer (MLS) dels Estats Units en la victòria (2-0) dels seus sobre el New England Revolution al Yankee Stadium.

A l'estrena com a local de l'equip novaiorquès, el 'Guaje' va tenir a més l'honor de marcar el primer gol de la temporada al llegendari Yankee Stadium. Villa va signar un bonic gol amb rosca davant la sortida a mitges del porter després d'una jugada per la banda esquerra en el minut 19.

A més, el màxim golejador històric de la selecció espanyola es va encarregar de fabricar el gol definitiu ja al tram final, assistint a Patrick Mullin perquè, a plaer, posés el 2-0 en el minut 84.

Enmig d'una freda tarda, els visitants van tenir les seves opcions, però el New York City va estrenar el seu marcador de victòries després de l'empat a la primera jornada fa set dies contra l'Orlando City del brasiler Kaká.