Publicat 20/1/2019 15:28:03 +01:00CET

La filla de Carlos Sainz, agredida per un taxista mentre viatjava en un Uber a Madrid

Tuit de Carlos Sainz Jr en el qual denuncia agressió a la seva germana
TWITTER/CARLOS SAINZ JR

MADRID, 20 gen. (EUROPA PRESS) -

La filla del pilot espanyol de ralli Carlos Sainz ha patit una agressió per part d'un taxista mentre viatjava en un cotxe de la companyia Uber a Madrid, segons ha denunciat la seva família en xarxes socials, que s'ha mostrat "indignada".

"Indignat amb l'agressió que va patir ahir la meva germana en un Uber per Madrid. Un taxista els va tirar una pedra", denuncia el pilot de Formula 1 Carlos Sainz Jr, germ de la víctima, a Twitter, que acompanya el seu missatge amb un vídeo.

En les imatges, gravades en primera persona per la seva germana, Ana Sainz, s'aprecien vidres trencats a l'interior del vehicle, tant en la part de darrere (seients i catifes), on se situava la jove (costat dret), com en la part davantera.

També pot veure's com la finestreta del costat del copilot est totalment trencada, així com l'objecte que suposadament ha provocat l'incident, una pedra de considerable grandria.

Segons el parer de Carlos Sainz Jr, la seva germana i el conductor "es podrien haver fet molt mal o alguna cosa pitjor", per la qual cosa ha enviat un missatge al sector del taxi, que des de fa anys, i amb més consistncia des de fa uns mesos, es troba en 'guerra' amb les empreses VTC, en considerar que aquest tipus de companyies exerceixen una competncia deslleial.

"Sé que la majoria del gremi no recolza aquest tipus d'agressions, per posin fi a aquesta situació", ha reclamat el jove pilot.

També el seu pare, el pilot de ralli Carlos Sainz, denuncia l'ocorregut a la mateixa xarxa social: "A la meva tornada m'assabento d'aix! Completament indignat, per sé que el gremi dels taxistes no pot recolzar aquest tipus d'agressions, ahir la meva filla va ser a punt de tenir un incident molt seriós. Així no!!".

La seva mare ha denunciat igualment l'agressió en xarxes, en aquest cas a través d'Instagram. "Indignada amb l'agressió que va patir ahir la meva filla @anasainzvdec en tornar a casa en Uber per part d'algun taxista salvatge", escriu acompanyant el missatge amb el mateix vídeo. "Cal fer alguna cosa ja!", conclou.