Actualitzat 22/4/2020 13:31:19 +00:00 CET

Federer demana la fusió de l'ATP i la WTA: "Ara és el moment"

Esdeveniment benèfic amb jugadors de l'ATP i la WTA
AAPIMAGE / DPA - Archivo

MADRID, 22 abr. (EUROPA PRESS) -

El tennista suís Roger Federer ha reclamat que "ara és el moment que el tennis masculí i el femení s'uneixin com un de sol" i es fusionin els seus dos ens rectors, l'ATP i la WTA, perquè "són temps difícils a tots els esports".

"Soc l'únic que pensa que ara és el moment que el tennis masculí i el femení s'uneixin com un de sol? M'imagino una fusió entre la WTA i l'ATP. No parlo de fusionar la competició sobre la pista, sinó de fusionar els dos òrgans de govern (ATP i WTA)", ha reflexionat Federer en el seu compte de Twitter.

El tennista amb més torneigs de Grand Slam de la història ha defensat que "és confús per als aficionats que hi hagi diferents rànquings, logotips, llocs web i categories de torneigs" entre les modalitats professionals masculina i femenina.

"Probablement hauria d'haver passat fa molt de temps, però potser ara és realment el moment (de la fusió). Són temps difícils a tots els esports i ens en podem sortir amb dos òrgans de govern afeblits o amb un de més fort", ha reblat.