Publicat 28/04/2019 10:18

El FC Barcelona es proclama guanyador de la Lliga després de guanyar el Llevant (1-0)

Messi permite al Bara conquistar LaLiga y festejarla en el Camp Nou
REUTERS / ALBERT GEA

Messi permet al Bara conquistar la Lliga i celebrar-la al Camp Nou

BARCELONA, 28 abr. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha guanyat aquest dissabte el seu 26 títol de la Lliga en superar el Llevant UD (1-0) al Camp Nou, i a tres jornades de la final va poder celebrar davant de la seva afició el segon campionat consecutiu grcies a un gol de Leo Messi que va posar fi als 63 minuts d'incertesa malgrat el domini d'un equip blaugrana que no va tenir encert per sí pacincia per no allargar més la victria.

Aquesta victria no va ser gens fcil per al Bara, perqu Marc-André ter Stegen va haver d'enfrontar-se a una pilota morta que va rebotar al pal esquerre de la porteria, en una acció que va estar a punt de significar l'empat per al Llevant. Per el Bara va ser afortunat i en va tenir prou amb el bon partit que havien jugat per superar el rival.

El Bara és campió ja de manera matemtica i es pot relaxar fins a la final del campionat de la Lliga Santander, centrant-se en la Lliga de Campions i en la final de la Copa del Rei amb l'anhel d'un possible tercer triplet, grcies a Leo Messi. L'argentí, que era suplent, va entrar al partit al descans i en 18 minuts va iniciar la festa culé.

Messi va obrir el marcador i va fer explotar un Camp Nou que ja esperava massa per celebrar el títol, i va ser molt aclamat quan va marcar el seu gol número 34 a la Lliga Santander.

La victria de l'Atltic de Madrid davant del Valladolid obligava el Bara a guanyar i el '10' ho va fer possible. L'equip blaugrana va jugar molt bé i va tenir incomptables oportunitats per marcar, tot i que Aitor Fernández també va defensar bé els seus tres pals. Al seu torn, el Llevant amb prou feines va inquietar el Bara fins que va veure la derrota en el marcador.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés