El FC Barcelona goleja el PSV Eindhoven al Camp Nou

El Camp Nou en dia de partit en una imatge d'arxiu
FCB

BARCELONA, 18 set. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha superat aquest dimarts al PSV Eindhoven (4-0) al Camp Nou per obrir de la millor manera aquesta Lliga de Campions, que és un repte gairebé personal per un Leo Messi autor d'un 'hat-trick' i artífex del triomf, davant un conjunt holandès que ha plantat cara però que ha estat incapaç de superar a una, aquest vegada, encertada defensa blaugrana.

Sí ha marcat el PSV amb el partit ja decidit i amb el marcador final, però el gol d'Hirving Lozano, ha estat anul·lat. En canvi, els tres punts de Leo Messi i el d'un atrevit i confiat Ousmane Dembélé sí van pujar al marcador per deixar l'equip d'Ernesto Valverde com a primer líder del 'grup de la mort'.

Messi ha obert el marcador en el minut 32 d'una falta directa marca de la casa. Amb Lozano mig agenollat per darrere de la barrera, evitant un possible tir ras, l'argentí ha enviat a l'esquadra una pilota imparable. Tampoc ha pogut fer res Zoet en el segon gol de l'argentí.

El gran perill del PSV, vigent campió holandès i líder invicte en la present Eredivisie, semblaven ser les contres i la velocitat del jove i talentós extrem Steven Bergwijn i del mexicà Lozano, i així ha estat. Ter Stegen, correcte, i una defensa que aquesta vegada no ha fet aigües, han anul·lat aquesta amenaça.

Els blaugranas, això sí, han patit a l'inici del partit, amb un primer quart d'hora en el qual Gastón Pereiro o el propi Bergwijn els han posat la por en el cos, amb trets que han sortit de l'arc defensat per Marc-André Ter Stegen.

Amb una bona connexió entre Philippe Coutinho, que ha debutat aquesta nit amb el FC Barcelona a la Lliga de Campions en arribar el passat curs a l'hivern sense poder fer-ho, igual que han debutat Arthur, Lenglet i Arturo Vidal que han entrat en la segona part.