Actualitzat 16/01/2020 14:02

La selecció espanyola femenina de waterpolo esclafa Israel i continua invicta

Partit entre Espanya i Israel en el Campionat d'Europa de waterpolo femení a Budapest (Hongria), 15 de gener del 2020.
RFEN

BARCELONA, 15 gen. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha sumat aquest dimecres la tercera victria en el Campionat d'Europa de Budapest (Hongria) després de superar Israel per 18-2, en un duel que ha estat dominat des del principi per l'equip de Miki Oca, que ha donat descans a diverses jugadores i les ha perms continuar invictes a l'espera del duel decisiu davant dels Pasos Baixos.

Els dos gols de la israeliana Miriam Bogachenko han quedat en ancdota davant l'ofensiva de l'equip espanyol, que ha anat de menys a més. El primer quart (3-0) ha estat el més fluix de les 'guerreres de l'aigua', amb dos punts de penal inclosos, per a mesura que ha avanat el partit han pujat la intensitat darrere i davant la porteria que ha defensat Peres, primer, i Geva, després.

Bea Ortiz, amb cinc gols, i Clara Espar i Judith Forca amb quatre gols cadascuna han liderat Espanya en aquest triomf, tot i que no tant com el 22-3 que els Pasos Baixos van clavar a les hebrees. Tot i aix, Espanya continua ferma, i competir amb una Alemanya que encara no coneix la victria en aquest Europeu, abans de la 'final' davant les neerlandeses de l'última jornada.