Espanya conquista un or, dues plates i un bronze al Mundial de ciclisme urbà

Alejandro Montalvo ciclisme urbà
RFEC

MADRID, 10 nov. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola ha sumat un or, dues plates i un bronze en la penúltima jornada del Mundial de ciclisme urbà de Chengdu (la Xina), en la qual Alejandro Montalvo s'ha tornat a proclamar campió del món de trial en categoria junior.

Montalvo va imposar la seva condició de favorit en categoria junior 20" i no va donar opcions al britànic Charlie Rolls, al que ha superat en 80 punts. A només 10 punts de la plata s'ha quedat Martí Arán, bronze.

"Estic molt feliç de repetir victòria aquí en Chengdu; vaig estar bé a semifinals, sortint l'últim i veient què havien fet els rivals, i avui he tornat a trobar-me molt bé. Espero fer de nou un bon resultat l'any que ve", va assenyalar Montalvo després de la competició.

En elit a 20", Ion Areitio ha aconseguit el subcampionat mundial, només per darrere de l'austríac Thomas Pechhacker. Eloi Palau ha fregat el podi, sent finalment quart, a 10 punts del bronze.

A 26", Sergi Llongueras ha lluitat fins a l'últim moment per vestir-se d'arcoíris, quedant-se a 20 punts del britànic Jack Carthy. Irene Caminos ha quedat a molt poc del podi en categoria elit, finalitzant cinquena a només 20 punts del bronze en una competició dominada per l'alemanya Nina Reichenbach, or.

Finalment, Teresa Fernández i Beatriz Ibáñez s'han classificat per a la final de BMX Freestyle Park, sent quarta i dotzena respectivament a semifinals.